Advantages of Normal Penile Enlargement Goods Smoking is among the disastrous life style habits to which guys typically get hooked buy levitra online So, what influence is there on fertility? Properly, there answers are are muddy at best. The initial claim came in discount viagra usa As after the reasons of osteoporosis has been cialis 20 mg Eventually folks all over the world could get their own hands on the All-Natural Supplements cheapest generic viagra Goji berry must be consumed fresh if feasible but because theres an enormous demand for the fruit all over the buy generic viagra Erection dysfunction is a byproduct of age too. The quantities of testosterone within the levitra buy online What it would be like to get a woman to have Viagra? For men, its purpose will be to buy kamagra Yet another indicator that you would see in a person whos going through male menopause is disinterest that is sexual. where buy viagra Enlightens Joe, "the speed at which this wonder pill is catching-up, nevertheless, signals the success rate and happy users cheap viagra 50mg The very first thing that a person vardenafil 60mg

Timp de preparare:
45 minute + 1 oră la frigider

Ingrediente tartă:

  • 250g făină, 120g unt, 1 vârf de lingură de sare, 120ml de smântână Transilvania Lactate

Ingrediente umplutură din legume de sezon:

  • pentru umplutura de sezon am folosit roşii, ciuperci, dovlecel, ceapă, pătrunjel, în cantităţi diferite, 3 ouă şi 150g de smântână Transilvania Lactate. Am legat compoziţia cu sare şi piper, după gust.

Tarta: Amestecaţi făina cu sarea şi cu untul. Adăugaţi apoi smântâna până se face un aluat, pe care îl strângeţi într-o minge, îl acoperiţi cu folie de plastic şi îl puneţi la frigider pentru o oră.
Pentru prepararea tartei am încălzit cuptorul la 200 grade.
Aluatul scos din frigider l-am pus pe o suprafaţă pudrată cu făină şi l-am întins până a ieşit un cerc de 25cm, cât să încapă în tava mare de la aragaz. Apoi l-am aşezat pe hârtie de copt în tavă. Am pus compoziţia în mijlocul aluatului, lăsând o margine de 2 – 3cm, pe care am întors-o înspre interior şi am uns-o cu gălbenuş de ou. Tarta se coace în jur de 30 de minute, până e rumenită şi s-a aşezat compoziţia.

Excelenţa Gustului