Produsele Transilvania Lactate vin dintre molcomele dealuri transilvănene, unde oamenii locului trăiesc plini de poftă de viaţă, îmbinând armonios istoria şi tradiţiile cu grija pentru natură.

La Transilvania Lactate, ne bucurăm să putem echilibra puterea laptelui de bivoliţă într-un gust excelent. Fiecare produs este creat cu entuziasm, în baza unor reţete tradiţionale, cu specialişti dedicaţi şi tehnologii moderne.

Laptele bivoliţelor ajunge în produse care sunt analizate în toate momentele de fabricaţie şi sunt urmărite pe tot traseul distribuţiei lor. Folosim standarde tehnologice moderne într-una din cele mai frumoase şi bine protejate arii culturale şi naturale din România.

Cu un conţinut cu niveluri ridicate de vitamina A şi minerale, având un nivel de colesterol redus cu 40% şi cu un aport de 60% de calciu în comparaţie cu produsele din lapte de vacă, produsele din lapte de bivoliţă oferă un suport important pentru dezvoltarea unei danturi şi a unui sistem osos puternic şi sănătos, ajutând în acelaşi timp sistemul imunitar.

Ştim că, mai presus de calităţile lor alimentare sau curative, produsele Transilvania Lactate sunt parte din experienţe ale gustului. Singure sau alăturate celor mai bine prăjite granolla, celor mai savuroase fructe, busuiocului abia cules şi roşiilor cărnoase, acoperite de uleiuri presate la rece şi rumenite în cuptoare de pizza, credem că produsele Transilvania Lactate fac tuturor viaţa mai bunăşi gustoasă.

Şi nu în ultimul rând, “Excelenţa gustului “ vă este oferită într-un ambalaj premium şi atrăgător.

Vă invităm să vă bucuraţi de ele,

Echipa Transilvania Lactate

Excelenţa Gustului